• sm_01
  • sm_02
  • sm_03
  • sm_04
 

PROJECTS

This project was for a replacement house in a beautifully wooded part of Surrey. Our client wanted a classical villa with generous family accommodation with outdoor sports facilities integrated within the landscape design.

‘‘The verdant setting for this project allowed for a fresh approach to the design of this exciting new house.’’

press to zoom

press to zoom
1/1
1.jpg
House in Windlesham

HOUSE IN WINDLESHAM,
SURREY, UK

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

The house has been designed to sit centrally within the site surrounded by a series of semi-formal enclosed landscape spaces with garden walks connecting various elements such as the car garaging, the tennis court and the pool pavilion with guest accommodation.

‘‘The generous surrounding landscape forms a beautiful backdrop to this small country house and gives the impression of a much larger setting.’’

watermark1.png